Transport door
heel Europa

75 jaar werkzaam in de transport

Vervoer van goederen door Transportbedrijf F. Hermsen

Transportbedrijf F. Hermsen biedt exceptioneel transport aan. Wij beschikken over voertuigen waarmee exceptioneel transport kan worden uitgevoerd. Dit kan worden uitgevoerd met de noodzakelijke begeleidingsvoertuigen. Voor de uitvoering van exceptioneel transport beschikt Transportbedrijf F. Hermsen over de noodzakelijke langlopende ontheffingen in binnen- en buitenland.  

Transportbedrijf F. Hermsen Elst

Verticale transport


Transportbedrijf F. Hermsen biedt zijn klanten verticaal transport aan. Met de hulp van de autolaadkranen en hijsmiddelen die aan alle wettelijke richtlijnen voldoen, waarmee wij instaat zijn bijna elk hijsklus voor u te verzorgen. Wij beschikken over meerdere voertuigen met autolaadkranen die verschillende capaciteiten en lengtes hebben. 

Transportbedrijf F. Hermsen Elst

Industriƫle verhuizing

Bij het verzorgen van industriële verhuizingen neemt Transportbedrijf F. Hermsen in Elst de gehele coördinatie in handen. Het begint direct bij het aanvragen van de vergunningen en eindigt pas wanneer het hele project vakkundig is voltooid. Wij nemen alle zorgen voor de opdrachtgever van de industriële verhuizingen uit handen. Het ligt in het verlengde van zwaar transport.  

Transportbedrijf F. Hermsen Elst

Horizontale transport

Transportbedrijf F. Hermsen in Elst verzorgt nationale en internationale horizontale transport over de weg. Of het nu gaat om het horizontaal transport van machines, besturingskasten, bouwmaterieel, bouwmaterialen, opslagcontainers, schaftunits, directieketen, haspels, buizen of constructies, kortom al uw materialen komen in dezelfde staat op plek van bestemming aan.

Uw goederen veilig en snel van punt A naar B

Een groot aantal medewerkers is in het bezit van het Toezicht Certificaat Verticaal Transport diploma, zodat de hijswerkzaamheden altijd op een vakkundige wijze wordt uitgevoerd. Met een uitgebreid wagenpark in Elst heeft Transportbedrijf F. Hermsen de beschikking over een ruim assortiment voertuigen, waardoor het gevraagd horizontaal transport, verticaal transport en industriële verhuizingen snel, veilig en goed kan worden uitgevoerd. Wij beschikken ook over een verwarmde opslagruimte voor op- en overslag voor een lange of korte periode.